Bir Kitap Bir Blog Bir Müzik...


   BÖĞÜRTLEN KIŞI

   

      Evettt bugün uzun bir aradan sonra kitap yorumu yazmaya karar verdimmm.. Sarah jio ismini uzun zamandır duyuyordum.. Blog da yorumlar yazıldı çizildi ama bana okumak anca nasip oldu.. Konusunu okuduğumda dedim tam benlik.. Hafif Türk filmi tadında .. Bu kadar güzellik bir araya gelince okumak bana şart oldu..
       Kitabın ismi ne kadar da naif ne kadar da tatlı... 'Böğürtlen Kışı'..  Mevsimsiz görülen kış demekmiş kitabı okuyunca öğreniyoruzz:)) 
       " Seattle'da mayıs ayında yağan kar herkesi şaşırttır. Neredeyse yüzyıl kadar önce de buna benzer bir vaka gözlemlenmiştir. Habercimiz Claire, bu doğa üstü olayı haber yapacakken bambaşka bir hikaye yakalar. Kendinden bir şeyler bulmuşken, sürdüğü izler onu sürpriz kişilere götürecektir." Bu olayla birlikte Vera ve Claire ın kaderi kesişir ve muhteşem kurgu başlamış olur...
        Konu anlatılırken bazen günümüzden bazense geçmişten bahsedilerek ilerliyor kitap.. Vera ah ... Senle birlikte kaç kişi üzüldü.. Kaç kişi senin yerine koydu kendini.. Etkilenmemek ve kitabı bir solukta bitirmemek elde değil...

        Tanıtım:
 "Canım Danielım,
Kaybolduğun gün dünyam sona erdi, canım oğlum. Seni her kim alıp götürdüyse, seninle birlikte kalbimi, hayatımı da çaldı. Ben senin gülümsediğini görmek, kahkahalarını duymak, mutluluğunu paylaşmak için yaşıyordum."
Vera Ray 1933 yılının o karlı mayıs akşamında üç yaşındaki oğlu Danielı son kez öptüğünü bilmiyordur. Her ne kadar oğlunu yalnız bırakma düşüncesinden nefret etse de hayatlarını devam ettirmek için çalışmak zorundadır. Tek avuntusu, gün ağardığında küçücük oğluna sarılacak olmasıdır. Ancak Vera geri döndüğünde karşılaştığı manzara, Danielın boş yatağıdır. Bir de karlar içine gömülmüş olan oyuncak ayısı.
Seksen sene sonra Seattle yine mayıs ayında karlar altındadır. Köklü bir gazetede muhabir olan Claire Aldridge, bu doğaüstü olayı haber yapacaktır. Araştırmalarına devam eden Claire, küçük çocuğun bu zamana kadar sonuçlanmamış kaçırılma davasıyla karşılaşır. Evlat kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Claire, bu olayı çözmeye karar verir. Ancak çözdüğü her düğümün, onu Verayla olan bağlantısına yaklaştırdığından habersizdir…
Böğürtlen Kışı aşkı, umudu ve umutsuzluğu derinden anlatan muhteşem bir kitap. Bu öyküyü yüreklerinizden kolay kolay silip atamayacaksınız.



Bu aralar dinlediğim favori şarkım olu kendileri...
'Aşkın Mevsimi Olmaz ki..'

BLOG TANITIM:


"http://birpembesever.blogspot.com.tr " 
O da bir Korecan.. Ama paylaşımları sadece Kore'yle sınırlı değil.. Güncel yazılar,samimi,doğal,içten daha ne olsunnn😊😊 


Yorumlar

  1. Meraba :) kitabi cok güzel tanitmissin ellerine saglk :) tugçeyi bende severek okuyorum herkesde okur insallah.Bloğunuzu yeni kesfettim banada beklerim 💕😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar hoşgeldinizzz:)) teşekkür ederimmm sağolun güzel yorumlar almak blog yazmaya daha da teşvik ediyor:)) tabiki seve seve :)

      Sil
  2. merhaba bu tarz kitapları sevmem ama nedensen hoşuma gitti yorumunu okuyunca :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaaa :) benimde yorumunuz çok hoşuma gitti teşekkür ederimmm :) sevgiler..

      Sil
  3. Beni de uzun süre etkisi altında tutan buruk hisler yaşattıran bir kitaptı :) Diğer kitapları da güzeldir ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evett gerçekten etkisi biraz uzun sürüyor.. diğer kitaplarınada sıra gelecek inş.. Daha okumadımmm..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oradan Buradan Her Telden.... 005

Oradan Buradan Her Telden...004

Ne İzledim?? (Bir Film Bir müzik)