Bloggera Başlangıç:)

“Bir gemi yelken açtı hayal iklimlerine,
Civardan çığlıkla yorgun martılar kaçtı;
Rüzgar sürüklenirken derinlerden derine,
Hayal iklimlerine bir gemi yelken açtı.”

      Dizeleriyle Şule’de blog kullanmaya yelken açmış durumda. Nakkaşın elinde devleşen kalemler bu sefer; sözlerin çoğaldığı, yetersiz kaldığı duyguları, hayalleri, umutları paylaşmak isteyerek nasıl olduysa banada uğradı. Bazen bir aşka, bazen bitmeyen umutlu bekleyişlere, kederlere, üzüntülere….  Ama yine de her defasında güneşin içtenliğine….  Unutmayın ;
Hayal edebildiğiniz surece guzeldir dünya ve hayaller, onlara inandığınız kadar gerçektirler... bırakın kimse size inanmasın, bırakın kurduklarınızı gerçekleştiremez sansınlar.. hayaller gelecektir, umuttur. Gerçekleşmeyecek de olsalar, insanın boşluğa düştüğü anda tek sığınağıdır onlar..

Yorumlar

  1. hoş geldin :))
    demek ortak noktalarımızdan biri kore :)))

    YanıtlaSil
  2. hoşbulduk nabrut evet ortak noktamız kore paylaşımlara devam:))

    YanıtlaSil
  3. Blog Dostluğu

    İnsan kendi itibarını düşünüyorsa ağzından çıkan cümlelere dikkat etmek zorundadır. Günlük yazmak gibi blogda da özel sayılabilecek duygu ve düşüncelerinizi yazmak konumunda kalabiliyoruz. Günlük yazmak daha somut oluyor. İsmin cismin ortaya dökülebiliyor. Fakat blog yazmak sanal bir eylemdir. Çünkü rumuzlarla kimlik kullanabiliyoruz. Belki de özel durumların irdelenmesi, farklı kimlik ve kişiliklerden yorum alınmsı, özgürce değerlerin tartışılması ve tartılmsına şahit olabiliyoruz. Adını ve sadını bilmediğimiz, ama yazılarından bir değer olduğu anlaşılan kimliklerin, kişilikleri de aynı zamanda ortaya dökülebiliyor. Bize düşen, iyiniyetli ve gerçekten kulağımıza altın bir küpe olarak takabileceğimiz öğütleri de alabilmiş olmamızdır.

    Profösör rumuzuyla burda yazan blogdaş da bir nevi sanal dosttur. Fakat sanal da iyi bir dost olması, reelde kötü bir insan olduğu anlamına gelemez. Zaten buraya yazan blogdaşlar kendinden önce karşısındakini düşünebiliyorsa, karşı taraf bu samimiyeti hissedecektir. Belki de reeldeki arkadaşlardan görmediği iyi niyeti, samimiyeti, yardımlaşmayı, dayanışmayı ve paylşmayı blogdaşlarından görebilecektir. Blog yazarlığı ve blog dostluğu çok önemlidir. Blog yazarlığı ve paylaşımı da önemlidir. Bu bir lütuftur aslında.

    Bazen kendini çıkmaz bir sokakta hissedebilirsin, bazen öyle sıkıntılar yaşarsın ki bütün duvarlar üzerine yıkılır. Blog dostluğu seviyeli olduğunda, kendine güven ve huzur gelir. Aşamayacağın ve çözemeyeceğin sorun yoktur aslında. Bütün tılsım buradadır.

    Hayırlı uğurlu olsun sayfan..

    YanıtlaSil
  4. Hayirli ugurlu olsun demeye geldim bende, blog alemi cok genis ve gitgide büyümeye devam ediyor. Umarim güzel nice paylasimlar yasarsin buralarda.

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim.. evet burası hem geniş hemde farklı bir dünya herkez paylaşımlara dewam ben hernekadar paylaşım yapmaya vaktim olmasada sizleri takip ediyorumm:)))

    YanıtlaSil
  6. hoşgeldiniz:)
    eee hadi ama..
    bekliyoruz cici paylaşımlarınızı..
    sevgiler...
    :)

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldiiin aramızaaaaa kikirikiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldummm :) gerçekten farklı ve eğlenceli bir dünya burası :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oradan Buradan Her Telden.... 005

Oradan Buradan Her Telden...004

Ne İzledim?? (Bir Film Bir müzik)