SHE WAS PRETTY mi? SEVİYOR SEVMİYOR mu?


  She was pretty'nin versiyonu çekilecek diye duyduğumda eyvah dedim.. Diğer diziler gibi bu güzel diziyi de mahvedecekler diye çok korkmuştum.. Ama şuan baktığımda 8. bölüme kadar gelen dizi bende hiç hayal kırıklığı yaşatmadı.. Şuan tek izlediğim dizidir kendisi, beklentimin epey üstünde ... Umarım saçmalamazlar da diziyi rayından çıkarmazlar.. Başta tıpa tıp aynı giderken son bölümlere doğru değişkenlik göstermesi açıkçası bende bir tedirginlik oluşturdu.. Evet dizimizin konusu zaten biliniyor herkes she was ı izledi.. Şİmdi bu postta iki versiyonu karşılaştırıp yorumumu yazacağım.. umarım sizde keyifle okur, altına dizi ve post hakkında yorumlarınızı bırakırsınız.. iyi okumalar :)
  Önce karakterleri karşılaştıralım:

     1) Esas kızımız Kim Hye Jin yani Deniz Aslan:


         kim hye jin ile ilgili görsel sonucu       deniz aslan seviyor sevmiyor ile ilgili görsel sonucu

     2) Esas oğlan Ji Sung yani Yiğit Balcı:


         she was pretty ile ilgili görsel sonucu        yiğit balcı ile ilgili görsel sonucu

     3) Kara kedimiz Min Ha Ri yani İrem Deniz


         she was pretty oyuncuları ile ilgili görsel sonucu        seviyor sevmiyor irem ile ilgili görsel sonucu

     4) Başrol kadar sevilen siwon yani Tuna 

she was pretty siwon ile ilgili görsel sonucu  seviyor sevmiyor tuna ile ilgili görsel sonucu



     Aslında herkes Siwon'un yerine kim geleceği konusunda tereddütteydi bilmiyorum Tuna beklentinizi karşıladımı? Ben diziyi çok sevdim bayılarak izliyorum... Hala izlemeyen varsa herkesede tavsiye ediyorum :)

                                         she was pretty seviyor sevmiyor ile ilgili görsel sonucu


                                       

Yorumlar

  1. Ben oyumu Seviyor Sevmiyor'dan yana kullanıyorum. Zira She Was Prety dizisini Siwon hariç biraz havada bulmuştum. Sanki çok güzel bir yemek yapılmış ama tuzu eksik kalmış gibi.. Seviyor Sevmiyor'da o tuzu kattılar bence. Burada da Tuna'yı çok tutmadım gerçi.. Bizim kızlarımız onların erkekleri daha iyi oluyor :))
    Oyum seviyor sevmiyordan yana.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. söylediklerinize aynen katılıyorum çok iyi ifade etmişsiniz.. Bencede seviyor sevmiyor eksikleri tamamlamış... Aslında bu post biraz acele oldu daha devamı gelecek karşılaştırmaları ve yorumu daha uzun tutucam.. Tuna Sivon dan sonra bize biraz yavan kaldı...

      Sil
  2. Yoğun ısrara rağmen she was pretty' yi izlememiştim. İyi ki de izlememişim.Sanırım seviyor sevmiyor un çıkacağı içime doğdu:)Şimdilik güzel gidiyor da dediğin gibi umarım ilerde bozmazlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama amaa olmamışkiii she was izlenmezmii hiççç:))) bence onuda izlemelisinnn

      Sil
  3. Kore versiyonunu seyretmedim ama tipleri uydurmuşlar birbirlerini :) bakalım bizim Türk dizileri senaryoyu uzattıkça uzattıkları için Zaman'la sıkıyor. Ballım bunda Nasıl olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım sonu hüsran olmaz şuan gayet güzel gidiyor :) ama kore versiyonunuda tavsie ederim mutlaka izleyin..

      Sil
  4. she was tebiiiii diğerini izlemediim :)

    YanıtlaSil
  5. hiç bir uyarlama orjinali tutmaz ama seviyor sevmiyorada şans vermek lazım :))

    YanıtlaSil
  6. bende bu diziyi çok seviyorum diğerini izlemedim film hakkında tüyo verir misin biraz :) takibe aldım bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldin bloguma bende hemen sana misafir oluyorum o zaman :)))

    YanıtlaSil
  8. dizi şuan aslından farklı ilerliyor biraz.. sanırım senaryoyu biraz uzatmak için böyle yaptılar bakalım bu bölüm neler olacak :)

    YanıtlaSil
  9. ne iyi ettin soslu badem hoşgeldin :)) bende davetine hemen icabet ediyrum ve seni takibe alıyorum :))

    YanıtlaSil
  10. bu diziyi çok seviyorum ya güzel bir yazı olmuş bloğunu takibe aldım bana da bekliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. hoşgeldin ümran tuncer bloguma:) bende memnuniyetle bloguna misafir oldum:)

    YanıtlaSil
  12. Seviyor seviyor bana çok uzun geliyo valla :) She was prettyi hemencecik bitirmiştim. Seviyor sevmiyor da stajyeri azarlama kısmı çok abartılı gelmişti bana ilk zamanlar :) Umarım güzel devam ederler.

    YanıtlaSil
  13. İyi ki keşfetmişim blog'u deeptone sağ olsun )
    Uzun zamandır aklımdaydı bu karşılaştırmayla ilgili yazmak benden önce davranmışsın çok da güzel olmuş! :)) Bu bölümden sonra ben de bir post yüklemek istiyorum :) Seviyor Sevmiyor benim de beklediğimden güzel oldu.. Ama she was pretty'nin de ayrı bir tadı vardı derken bir çıkmaza girmedim de değil. Bu bölüm sonrasında karar vereceğim sanırım :))

    YanıtlaSil
  14. sevgili theiipek kore dizilerindeki hızlı olay akışına ve az bölümlere alışınca türk dizilerinin senaryoları bize farklı gelmeye başlıyor açıkçası :))

    YanıtlaSil
  15. sevgili rümeysa yorumun beni çok mutlu etti teşekkür ederim.. hoşgeldin bloguma.. bende senin postunu merakla bekliyorum ve bunun için önce hemen takibe alıyorum sevgilerrr:))

    YanıtlaSil
  16. Bloguna rastladığım için çok mutluyum. Seviyor sevmiyor başlayınca dayanamayıp kore versiyonunu izleyip merakımı giderdim. Hiç pişman değilim(çok pisman).

    YanıtlaSil
  17. hoşgeldin... rastladın da ne iyi ettin :)) kore versiyonundan baya farklı yanları var hele bu son bölümler baya değişik ilerliyor kore versiyonuna göre ehh başından belli olan bir dizi bence hiç pişman olma :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oradan Buradan Her Telden.... 005

Oradan Buradan Her Telden...004

Ne İzledim?? (Bir Film Bir müzik)